tiistai 21. tammikuuta 2014

Snagarigigolo

Talviyön snagarigigolo notkuu taksijonossa. Hytistään ja odotetaan vuoroa. Nakkiluukusta nousee höyry: "Tuleeks kaikki mausteet?".  "Joo." Parranhaivenissa on sipulinpala, rintapielessä jäistä sinappia. Enää muutama pariskunta ja seurue on jonossa edellä. Kyyti on varma, laatu vain on arvausten varassa.

Kainalossaan sillä on illan löytö. Teinipissis ja vähän söhryiset meikit. Napa näkyy naapuriin vaikka pakkanen huitelee samoissa lukemissa kuin tyttösen ikävuodet. Ehkä se juuri ja juuri on laillisessa iässä. Enintään huikan yli; 17-vuotiaina neidot ovat kauneimmillaan. Hyinen vuodenaika ja muotivaatetus muuttaa uhkeammankin syöjättären tornikamarin kalpeaksi immeksi. Rivitalolähiön esianorektinen dooris on kuitenkin kapea kuin metrin mitta ja hytisee vaikka on vain lämpimikseen päästänyt salskean urhon kosketusetäisyydelle. Vaan lämpöä kaipaa niin hytisevä ruumis kuin yksinäisyydessään riutuva ruumis. Ei ole helppoa olla aikuinen.

Vittu, tekstari tulee: "Tulisit yöksi kotiin." Vitut (hik) mä mihkään himaan! Kyytiä on siis tiedossa! Eltaantunut rasva ja kurkkusalaatti löyhyävät nuoren tilapäisparin taivaassa.

Ei kommentteja: