lauantai 15. marraskuuta 2014

Kansainvälistä tilastotietoa

Suomi
31
Venäjä
18
Puola
15
Yhdysvallat
5
Tanska
1
Ranska
1

Tuossa tuorein kävijätilasto maittain. Miksihän kansainväliset ystäväni tai vihamieheni eivät anna kuulua itsestään kommenteissa? Mitä venäläiset, puolalaiset tai jenkit löytävät blogistani? Minusta on  kummaa, että vierailijoista yli puolet on ulkomaalaisia, kun tekstit ovat pääosin suomea. Vai näyttääkö tuo tilastotietosivu vain jotakin reitittimien sijainteja? Vai onko minun blogini jokin harvalukuisen, kansainvälisen joukkion kulttilukemisto?

Paljonkohan minua oikeastaan kiinnostaa, mistä maasta kävijät ovat ja kauanko he sivustolla viipyvät? Eihän tämä mikään suosikkiblogi ole. Ajatukseni lienevät liian kummallisia tai sitten liian arkisia ilahduttaakseen kansain joukkoja. Kirjoitan niitä itseäni varten - mutta kieltämättä siinä toivossa, että joku lukisi ja kommentoisi edes jotakin.

Jatkan sen asian ihmettelemistä, että jos tarkkailee maailmankaikkeutta kaukaa  ulkopuolelta, tyhjästä avaruudesta, niin on kuitenkin jossain, mihin kaikkeuden lähettämä säteily lankeaa, eikä siis ole tykkänään kaikkeuden ulkopuolella. Jos samanlaisia kaikkeuksia on sittenkin useampia, kaiken maailman tähtösten ja niiden järjestelmien lukumäärä kenties moninkertaistuu. Kiehtovaa ja arjelle vierasta! Uskaltaneeko tuota kysyä, että jos muitakin meidän maailmankaikkeuttamme vastaavia järjestelmiä on olemassa, voisivatko ne olla jotenkin radikaalisti erilaisia. Ehkä ne eivät perimmiltään koostukaan niin pienistä partikkeleista, ettei niillä ole ulottuvuutta tai muuta ominaisuutta kuin olemassaolo.

Have a statistic night, my international friends!

Ei kommentteja: