keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Älä tee sitä!

Poikani! Älä ikinä myönnä mitään, sillä myöntäminen on alistumista. Älä koskaan myönnä mitään, koska se osoittaa jonkun toisen olleen oikeassa. Myöntäminen on pohjimmiltaan merkki väärässäolosta, etkä sinä halua olla väärässä, ethän? 

Etkä sinä koskaan ole väärässä. Sinä olet asiakas tässä maailmassa. Sinun hallussasi on se hyvä, jota muut tavoittelevat ja jota voit vaihtaa haluamaasi. Ihmiset ovat kiinnostuneita hyötymään sinusta, joten pidä varasi. Parhaiten menestyt, kun huolehdit siitä että olet ensimmäinen.

Älä koskaan myönnä mitään, sillä se on heikkoutta. Miten voit olla vahva, jos hyväksyt jonkun muun saneleman ajatuksen? Sitä sinä et voi tehdä. Muista, että kaikki hyvä kuuluu sinulle ja sinä olet oikeassa. Jos joku todella onnistuu osoittamaan olevansa oikeassa, voit kuitenkin asettaa hänet asemaansa, koska sinulla on valta, josta sinun on pidettävä kiinni. Valta, poikani, on oikeassaoloa. Sanotaan että tieto on valtaa, mutta se sanonta on väärä. Valta on tietoa. Se on todellinen, oikea ajattelutapa. Jotkut hölmöt uskovat rinnakkaisten tai henkilökohtaisten totuuksien mahdollisuuksiin. Sinä tiedät, että totuuksia on vain yksi, ja sinä omistat sen. Sinä omistat oikean, kuuluipa se kenen suusta tahansa.

Näin sanoin minä lähetän sinut maailmaan ja annan mukaasi kaiken, mitä minulla on, sillä kuten sinunkin kerran, on nyt minun vuoroni väistyä ja astua sivuun. Älä luovu vallasta ja oikeasta ennen kuin todella olet saanut niistä tarpeeksesi. Ja nyt kun katson kirkkaita silmiäsi ja sileää otsaasi ja luen haaveesi ja ajatuksesi, jotka nyt muuttuvat suunnitelmiksi, toivon hartaasti vain yhtä asiaa. Älä koskaan tule heikoksi. Heikkoudessa ei ole vahvuutta, se on typerää mystiikkaa. Sinun ei ole edes pakko kuolla, jos olet todella vahva, eikä sinun ikinä tarvitse luopua, sillä luopuminen on myöntymistä ja tyytymistä. Vaikka sinun on kerran astuttava sivuun, sinä voit silti pitää vallan. Älä yritä riistää sitä minulta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Or you can take a ride with a gypsy, he can take you to hell...

ted kirjoitti...

No, I will not. I will sell him a couple of cheap jackets. Be aware of jacket selling gypsies.

Anonyymi kirjoitti...

Ronald James Padavona (July 10, 1942 – May 16, 2010)