keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Iskuväline

Nyt marraskuussa on hyvä kirjoittaa, että kohta on taas kevät. Kyllä nimittäin on! Sen huomaa viimeistään silloin, kun naiset taas ohentavat toppa- sarka- ja goretexkerroksiaan. Tai kuten muuan lehtori totesi: kevät on silloin, kun keski-ikäiset miesopettajat luopuvat pitkistä kalsareista ja lukiotytöt alkavat käyttää niitä.

Keväthän on perinteisesti rakkauden aikaa. Leskenlehdet ja immenkalvot puhkeilevat kukkaan. Keväisin naiset laittautuvat itseään varten kauniiksi ja (toteanpa jälleen) ne naiset, jotka pukeutuvat niukimmin, valittavat useimmin miesten yksioikoisista pyyteistä.

Keväällä myös miehet puhkeavat - puhumaan. Sanovat, että tarttis pihalta viedä laho soutuveneen romu pois. Kasvihuone pitäisi rakentaa, tai naapuritontin vastaista aitaa korottaa. Vintiltä pitäisi kuskata pois vaarin vanha matkalaukku. 1960-luvulla hankittujen lastenvaunujen metallinen runko joutaa myös pois. Pyörät siitä otettiin johonkin mäkiautoprojektiin keväällä 1986, jolloin oli tarkoitus tehdä vaikutus naapurin Sariin, tai ainakin viilettää lähiökadun alamäkeä ainakin kahtakymppiä. K-Raudasta pitäisi hakea ruohonleikkuri, kun sieltä tungettellen röyhkeästi lähetettiin mainoslehtinen tarjoustietoineen. Ja varaston betoniseinään pitäisi viimeinkin pistää proput ja rakentaa hylly. Vaan puheeksi pakkaavat jäämään, kun puuttuu muutama tarpeellinen seikka.

Aina on naisia, jotka keväisestä kauneudestaan huolimatta ovat ilman sulhoa. Eikä kannata minulle sönköttää, että he kaikki olisivat rumia naisia tai poikkeuksellisen epäsosiaalisia. Mutta ehkä joidenkin naisten on hiukan vaikea olla oma-aloittenen ja lähestyä miehiä. He ovat ujoja tai sitten oppineet jo ennen teini-ikäänsä, että miesten homma on tehdä aloite. Ja jos nyt vaikka sattuu olemaan huikaisevan kaunis, niin moni mies taas ei uskalla sellaista naista lähestyä mitenkään. Vaan olipa nainen kaunis tahi arkinen tai tuntekoon itsensä vaikka rumaksi, seuraavaksi annan ohjeen, jolla avataan väylä miehen sydämeen.

Nuori nainen, kaunis tahi ruma; sosiaalinen tahi varautunut, vailla ylkää! Kauneudenhoidossa voit tyytyä vaatimattomaan panokseen. Riittävää lienee, että ulkonäössä on jokin seikka, joka näyttää kauniilta. Ruskeat silmät, hymyilevä suu tai söpö nenä on ihan tarpeeksi. Vaan ostapa pakettiauto ja järeä iskuporakone! Jo alkaa puhelimesi soida ja sähköpostisi täyttyä!

Ei kommentteja: