tiistai 31. elokuuta 2010

Turku

Olen ehkä ennenkin vihjaissut Varsinais-Suomen erottamisesta omaksi valtiokseen. Katsellaanpa nyt tarkemmin tätä asiaa.

Olen saanut tarpeeksi savolaisten Turku-vittuilusta. Määriteltäköön nyt savolaiset ja Suur-Savo samantien: kaikki ne alueet ja ihmiset, jotka ovat ja asuvat Turusta nähden Paimiosta Liedon, Pöytyän, Nousiaisten ja Naantalin kautta vedetyn murtoviivan takana.

En tiedä, mitä pahaa me turkulaiset olemme tehneet noille savolaisille, eivätkä he ole esittäneet muuta perustetta kuin "Turku on Suomen perse" tai muuta yhtä fiksua. Vittuilu on minusta täysin aiheetonta. Ja koska sitä on kuulunut jopa sellaisten suusta tai näin netin aikakaudella sormista, jotka eivät ole ikinä käyneet Turussa muutoin kuin matkalla ruotsinlaivalle, niin päättelen, että kohtalaisesta osuudesta savolaisia kannattaisia pysyä erossa. Tyhmiähän nuo turvenuijat Liedon takaa ovat. Niin että nyt siis tein pahan teon savolaisille: vastasin samalla mitalla. Ei ehkä ole fiksua osoittaa yhtäläistä tyhmyyttä, mutta ajan mittaan tunteiden purkaminen lienee kuitenkin fiksumpaa kuin välinpitämättömän näytteleminen.

Yksittäisenä vastavetona lupaan, että täst'edes en enää ikinä käy Tampereella näyttämättä keskisormea koko tuppukylälle. Up yours, Hervanta! Haist vittu, Kaleva! Ja saman tempun teen myös Helsingissä, johon katson kuuluvan myös seuraavat itsehallinnolliset betonielementtilähiöt: Kaunianinen, Kauniainen, Kauniainen, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Sipoo, Lahti, Nurmijärvi ja Kerava. Ja joko mainitsin Kauniaisen? Haist huilu, Kallio! Imekää päänne, eiralaiset! Jyrättäköön Arkadianmäki maan tasalle vaikkapa puna-armeijan toimesta! Lahden Hörölä voidaan jättää, mutta Espoon Westend etenkin pitää tuhottaman niin ettei jää kiveä kiven päälle.

Jos tehtäisiin, kuten oikein on, varsinainen Suomi erotettaisiin tuosta Suur-Savosta, entisen neuvostoliiton nykyisestä etäpesäkkeestä! Turku ympäristöineen ei siinä jäisi tappiolle, vaikka risteilijäkauppa nyt takerteleekin. Koska Joensuussa kuulemma rakastetaan monikulttuurisia moniosaajia, puolalaiset hitsarit voitaisiin toimittaa sinne rautaisiin varustelutehtäviin ja sillä aikaa kouluttaa Varsinaiseen Suomeen vahingossa jääneet savolaiset hitsarin apulaisiksi. Me turkulaiset olemme koulutettuja, kielitaitoisia, virkeitä ja aikaansaapia. Täällä ei naida tyttäriä rectumiin kuten jossakin egyptinkorven takana... jossa muuten nimenomaan on Nurmijärven etäpesäke.

Jos nyt perustaisin itsenäisen varsinaisen Suomen erottamista Suur-Savosta ajavan liikkeen, tuskin saisin suurempaa kannatusta. Mutta leikitään ajatuksella, että tekisin tässä kymmenen, kaksikymmentä vuotta myyräntyötä ja keräisin kohtalaisen kannatuksen, niin pianpa oltaisiin liikettä vastustamassa ja minua syyttämässä valtionpetoksesta. Ikään kuin teille, peräseinäjokelaisille valopäille tulisi muu ikävä kuin jokin selittämätön pelko hyödyn menetyksestä.

Näin aatoksin perustan Itsenäisen Varsinaisen Suomen vapautusliikkeen, jonka toiminta jäänee toistaiseksi melko vähäiseksi. Mutta jos joku haluaa liittyä, niin tehköön sen omalla vastuullaan!

Ei kommentteja: