maanantai 15. helmikuuta 2010

Duuni!

Projektikoordinaattori, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Kulttuurialan yksikkö, Oulu

Ammattikorkeakoulujen Neloskierre-hankkeen Oamkin projektikoordinaattori vastaa Oamkin osatoteutushankkeen toteuttamisesta kolmivuotisessa, valtakunnallisessa ESR-hankkeessa. Tehtävään kuuluu hankkeen osatoteutussuunnitelman viimeistely, osatoteutushankkeen hallinnoinnista vastaaminen sekä hankkeen toimenpiteiden koordinointi osana Neloskierteen valtakunnallisen Living Lab -verkoston toimintaa. Koordinaattori vastaa ICT/Innovaatiot-temaattisen ryhmän vetämisestä valtakunnallisessa verkostossa. Alueellisesti toimenpiteet koostuvat panOULU-verkkoa hyödyntävan Living Lab -toiminnan käynnistämisestä Oulun seudulla sekä Living Lab -menetelmien kuvaamisesta ja raportoinnista hankeverkostolle.

Edellytämme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyviä kirjallisia taitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää myös teknologisten ja sisällöllisten sekä tekijänoikeudellisten asioiden monialaista hallintaa sekä kokemusta EU-hanketoiminnasta. Projektikoordinaattori toimii kiinteässä yhteistyössä opetus- ja projektihenkilöstön sekä sidosryhmien kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävän palkkaus määrittyy Oulun seudun koulutuskuntayhtymän sisäisen hinnoittelun mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

----

Tuollainen osatoteutushanke olisi minulle omiaan. Mua niin pänniikin tehdä työt valmiiksi.

Ei se vielä ole kovinkaan ankara suoritus, että lukee tuon ja ymmärtää edes jotakin. Mutta kuka tuon on kirjoittanut? Eikä yhtään muka naurattanut? Saarikoski-vainaakin kadehtii moista runohtamista.

Ei kommentteja: