torstai 29. lokakuuta 2009

Diva

Siskollani on kissa, joka ei kuulu joukkoon. Hänen muiden kissojensa joukkoon, nimittäin. Viisivuotias katti on nimeltään Diva, muistuttaa ainakin joiltakin tahoilta tarkasteltuna pientä leopardia ja on rodultaan bengali. Bengalit taas kuuluu olevan jonkinmoinen kissamaailman muoti-ilmiö. Kalliita niiden pennut ainakin ovat. Mikään yltiösosiaalinen tuo Diva ei ole, pikemminkin arvonsatuntevan etäinen. Kelpo kissa kuitenkin.

Koska se ei tule toimeen siskoni muiden kissojen kanssa, tai ne eivät tule toimeen Divan kanssa, lupasin ottaa sen kokeeksi kotiini. Minulla ei ole ennen ollut omaa kissaa, joten en taatusti täytä niitä vaatimuksia, joita rotuyhdistyksen kissamaiset jäsenet asettivat kunnon bengalikatin henkilökunnalle. Mutta ajattelin että tulkoon, koska siskoni kanssa tekemään sopimukseen kuului palautusoikeus. Saa sitten nähdä, kuinka kova kouluttaminen minussa on kissaparalle.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä kouluttaminen?
Eikös se ole jo 5v - eihän se enää pentu ole!
KAippa se osaa pissii laatikkoon? :o

Lisäksi; vaikket ns. täyttäisi niitä rotuvaatimusyhdistyksen vaatimuksia. Eli tyyliin näyttelyitä ym. tuommosta hömppää niin helvetinkö väliä sillä on?? Jos kissalla on muuten hyvä koti ja hyvä olla??!!
Sehän on mukavaa seuraa, eihän sen tarvii ollanna mikään saakelin maailman champpion! Yhtä rakas ja arvokas se on vaikka olisikin sohvachamppion!!

ted kirjoitti...

Tarkoitin, että kissan pitää kouluttaa minua =)

En mä sitä vie näyttelyyn. Mutta tiedän että tuon rodun kissoja ei aina myydä kelle tahansa. Ja minähän olen kissan isäntänä luokkaa kuka-tahansa. Hitostako minä tiedän, mitä moinen otus vaatii. Aattelin kuitenkin, että jos se saa ruokaa ajallaan, sen kanssa viettää paljon aikaa, sitä hoitaa muutenkin tarpeen mukaan ja vie tarpeen vaatiessa lääkäriin, niin eiköhän kokemus opeta toimimaan sen kanssa. Rotuhööröt voivat sitten vaatia tehdastekoisia kiipeilypuita tms. Mä ajattelin väsätä moisen itse =)

Anonyymi kirjoitti...

Pyh! Eläs mene mahottomuuksiin!
kyllä ite tekoinenki puu kelpaa! ;) Ja leluja kissalle; hiiriä, palloja.. mitä leluja kissoille nyt onkaan! :)
Lisäksi saaha n. 30€ :llakin jostain tavaratalosta ihan nätin näkösen kiipeilypuun, lisäksi kaikki kisaat eivät edes tykkää moisista!
Millainen siskosi koti oli kissalle..?