lauantai 29. marraskuuta 2008

Pro M-isku; I-teetti (Hirveää pornoa)

Tämä teksti sisältää karkeaa kielenkäyttöä. Joita kiinnostaa, lukekoon. Jotka tietävät hämmentyvänsä sellaisesta, älköön lukeko. Tätä tekstiä EI pysty ymmärtämään, ellei ole kahlannut läpi Maailmankaikkeus-tekstejä tai Jumala-tekstiä.


Sitten jotakin vallan muuta. Ainakin lyhyitä virkkeitä. Kiitos.


Muutamat ystäväni perustivat kommuunin. He päättelivät keskenään, että seksiä ei heru tarpeeksi. Kommuunin oli tarkoitus ratkaista tämä ongelma. Jotta kommuuni toimisi, sillä pitää olla säännöt. Sääntöjen taas pitää pohjautua johonkin ideologiaan. Ystäväni hylkäsivät oikopäätä kaiken ideologiateoreettisen kirjallisuuden. Se ahdisti heitä. Niissä väitettiin ideologian olevan väärää tietoisuutta, tai muuten arveluttavaa. Ystäväni pohtivat, voiko ideologian poistaa. He tulivat lopputulokseen. Se kuuluu näin: jos ideologiaa ei ole, sellainen muotoutuu. Ja lopulta joku kirjoittaa muotoutuneen ideologian säännöstöksi. Niin he sopivat, että ideologia tarkoittaa paljon seksiä joka päivä. Se tarkoittaa, että pitää harjoittaa paljon seksiä. Sitä pitää harjoittaa monella tavalla. Ja sitä pitää harjoittaa kaikkien kommuunin jäsenten kanssa. Muiden kanssa sitä ei saa tehdä.

Kommuuni perustettiin maaseudulle, etäälle maailman muusta menosta. Tie sinne kulki peltojen poikki, mäkien yli, kallion syrjää, metsän halki, puron alta, ahon laitaa, ilman paitaa, lehmän vierestä, uudesta veräjästä, portista, pihan poikki ja uksesta sisään. Kommuunin ideologisessa perussopimuksessa luki, että vähintään puolet joukkiosta pitää luettaman jompaan kumpaan sukupuoleen. Niinpä sinne muutti suunnilleen tasapäinen joukko naisia ja ei-naisia.

Kaikki olivat sivistyneitä ihmisiä. He puhuivat hienoin sanoin ja mutkikkain virkkein. He kuuntelivat hienoa musiikkia ja sanoivat hienoja asioita. He kuvailivat tunnelmiaan monin sanoin. Eräskin kertoi, että on kirja, jossa kuvaillaan isäntämiehen kulkua salin poikki 82 sivua. Ja piipun valintaa niin ikään myös kymmenin sivuin. Ne ovat hienoja kirjoja. Niissä ei harjoiteta kuvottavia tekoja. Niissä kaikki on ylevää, kuten äveriästä isäntämiestä tai salskeaa nuorta renkiä. Kaukaaviisailla ihmisillä niissä kirjoissa on lautoja varastossa. Niitä voidaan tarvita, jos kaukaaviisas kuolee. Ilman lautoja ei voisi tehdä kirstua.

Aluksi heillä oli oikein mukavaa. Heillä oli paljon hyviä eväitä. Lisäksi heillä oli huonoja eväitä: viinaa, viiniä, siideriä ja olutta. He söivät, joivat ja naivat koko päivä. Olen tämän blogin avatessani sitoutunut jättämään sodomian julkaisemastani materiaalista. Niinpä minun pitää kirjoittaa kauniisti. He harjoittivat genitaalista seksiä. He olivat oraaliseksisillä. He myös nauttivat anaaliseksistä. Kaikkea tätä he tekivät yksin, kaksin ja erilaisissa ryhmissä. Näitä asioita he tekivät edestä, takaa, sivulta ja päältä. Tienoon täytti mäiske, läiske, ähinä, puhina, Pentti ja sentti.

Ensimmäisenä iltana kaikkien miesten pallit ja etenkin eturauhaset olivat aivan tyhjät. Heidän selkänsä olivat väsyneet ankarassa nainnin loiskeessa. Heidän kämmenensä olivat känsillä ja esinahka nilellä. Kaikkien naisten emättimet olivat täynnä spermaa, ainakin hetkittäin. Heidän jalkovälinsä olivat arat. Heidän nivusensa olivat uupuneet. Heidän polvensa olivat vereslihalla. Heidän hiuksensa olivat sekaisin. Ja kaikilla, jotka olivat ajaneet häpykarvat pois, oli kyseinen maakunta ilkeästi kutisevilla näppylöillä. Se hyvä puoli kuitenkin oli, ettei kenelläkään ollut karvoja kurkussa.

Iltayöllä he saunoivat. Saunan jälkeen he joivat kylmää olutta ja siideriä. Niin he humaltuivat, mutta kukaan ei halunnut lisää seksiä. Niinpä he ihailivat maalaismaiseman kauneutta. Saunan takana oli järvi, jonka vesi oli lämmintä. He uivat, ja vesi hyväili heidän heltyneitä jäseniään. He kuuntelivat sirkkojen siritystä. Lopulta jo aamukin alkoi sarastaa, ja he menivät kommuuninsa päärakennukseen nukkumaan. Kaikki nukkuivat tuvan lattialla, eikä kukaan nussinut.

Aamupäivällä he heräsivät ja heidän oli kova jano. Joku oksensi. Joku muu taas kärsi siitä, että joutui usein käymään ulostamassa. He joivat lisää viinaa, kaljaa, viiniä ja siideriä. Lisäksi he söivät vähän eväitä. Hiljalleen heidän olonsa parani, ja kävivät he totiseen nussintaan. Maiseman täytti orgiat. Ne kuuluivat ja ne näkyivät. Villisti he vaihtelivat pareja, ja ryhmiä. Ja aina välillä yksi ja toinen vain katseli muitten pelmahtelua sivusta. Sivustakatsoja piti useinkin tapana räplätä sukupuolensa edusmerkkiä.

Niin meni päivä, ja seuraavakin päivä meni samoin. Heillä oli vielä rahaa. Niinpä he valitsivat keskuudestaan muutamia riuskoja yksilöitä, jotka lähettivät ruoan ja juoman hakuun. Tämä ryhmä kulki edellä mainittujen paikkojen kautta Ihmisten Ilmoille. Sitten he ostivat rinkkakaupalla makkaraa, perunoita, mansikoita, sipuleita, gottlettejä, suklaatia, suolasilliä, kirjolohta, retiisejä, herneitä, maissia, paprikoita ja suolaa sekä tietenkin kaljaa, viinaa, viiniä ja siideriä. Nämä hankinnat ja muutamia pikkutarpeita tyydytettyään nämä matkalaiset lähtivät takaisin. Ja niin he kulkivat taas kaikkien paikkojen kautta kommuuniinsa.

Päivät vierivät. Pian heistä alkoi tuntua kurjalta. He olivat nussineet, hässineet, naineet, panneet, olleet silleen, bylsineet, jörnineet ja olleet inter-kurssilla. Sen lisäksi he olivat runkanneet, sormettaneet, vetäneet käteen ja harrastaneet sooloseksiä. Heillä oli punaiset silmät ja valkoiset kasvot. He kävivät aika ajoin ostosmatkalla, mutta rahat olivat vähissä. Tai siis ne olivat loppu. Muovikorteillakaan he eivät voineet enää ostaa. Shekkivihot oli poltettu.

Niin he päättivät lähettää kaksi miestä ja kaksi naista Ihmisten Ilmoille. Naisten oli määrä ansaita rahaa nussimalla ja tekemällä kaikkea muuta. Miehiä tarvittiin etupäässä tavaroiden kantamiseen kommuuniin. Ja hyvä päätös se olikin. Naiset nussivat ja niin edelleen hotellissa ravintolan yläpuolella koko päivän, illan ja yön. Lopuksi vielä kommuunin pojat panivat heitä, koska olivat tyyten henkisesti riippuvaisia paneskelusta. Aamulla he tekivät ostokset ja lähtivät kommuuniin. En enää viitsi edes kertoa, että jälleen samaa reittiä. Se nimittäin oli ainoa järkevä reitti. Muut reitit kulkivat raivaamattomassa villeydessä. Lisäksi muu reitti kulki tehtaan ohi, eikä sieltä saanut kulkea. Jos tehtaan alueelle meni, Herr Schäfer tuli ja puri palan perseestä. Tai jostain muualta.

Lopulta naiset alkoivat saada tarpeekseen kaikesta seksin tiimellyksestä. He eivät enää halunneet seksittää kommuunissa eivätkä sen ulkopuolella. Lisäksi useimmille tuli kamala vaiva. Heitä pissatti ylen kamalasti ja pissaaminen kirveli hirveästi. Niin kaikki miehet ja naiset muodostivat avohärdellin. He marssivat vaivalloisesti pikku- tai alushousut vuodosta tahmeina lääketieteen lisensiaatin pakeille. Lisensiaatti pissatti heitä purkkiin. Lisensiaatti vannotti, että jokaisen pitää pissata omaan purkkiinsa. He eivät saaneet pissata toistensa purkkeihin. Harmi. Se olisi ollut mukavaa. Kaiken muun lisäksi lisensiaatti kielsi seksittelyn. Miehiä se harmitti. Naiset tunsivat helpotusta, paitsi yksi tai kaksi. Tai oikeastaan kaikki seitsemän. He joutuivat punnitsemaan ajatuksiaan. Halutako vaiko eikö halutako?

Lisensiaatti kirjoitti jokaiselle paperin ja lähetti koko ryhmän apteekkiin. Sieltä he ostivat lääkkeitä. Sitten he marssivat vapaassa muodossa takaisin kommuuniin. Naiset tulivat siihen tulokseen, että ankara paneminen loppuu nyt. Pimpit ja peput ja posket ja jopa rintojen välit olivat liian kipeät. Miehiä otti kupoliin, mutta heidänkin erilaiset ulokkeensa ja onkalonsa olivat sangen raihnaiset.

Lisäksi naiset sanoivat, etteivät pysty enää ansaitsemaan rahaa. Niin he kaikki päättivät mennä töihin, paitsi että kaksi he jättivät koti-ihmisiksi. Näitä he kielsivät ankarasti harjoittamasta seksiä, varsinkin sodomiaa. Sodo-Mia olsi kuitenkin halunnut vähän nussahdella.

Niin pääosa kommuunista marssi aamuisin Ihmisten Ilmoille. Sitten he tekivät melkein koko päivän töitä. Joku pesi mattoja, joku korjasi autoja, eräs kirjoitti korkeahenkisiä kirjoituksia sanomalehteen ja internettiin. Ja mitä kaikkea sitä ihmiset nyt vain tekevätkin. Iltaisin he kaikki olivat niin väsyneitä, että jaksoivat vain lojua sohvalla. Lisäksi he jaksoivat katsella televisiota. Jotkut jaksoivat kirjoitella chat-sivuilla. Varhain he kävivät uinumaan ja varhain he heräsivät.

Tapahtui niin, että heidän terveytensä parani. He tekivät paljon terveellisiä töitä. He joivat vain vähän epäterveellistä viinaa, siideriä, kaljaa tai viiniä. Kävi myös niin, että naisista kolme alkoi voida pahoin aamuisin ja himoita syödäkseen sellaisia asioita, joita eivät ennen olleet halunneet syödä. Heidän vatsansa turposi. Näin elämä eteni.

Yhtenä aamuna eräs miehistä huomasi, että hän haluaa seksiä. Niin hän meni yhden naisen luokse. Hän sanoi: "Viitsisitkö nussia minun kanssani?" Nainen sanoi: "En viitsi, olet ruma kuin kotka-vainajan perse." Mies kysyi toiselta naiselta, ja hänkin vastasi nurjasti. Miestä otti päähän, ja hän lähti töihin jo ennen kuin muut.

Seuraavana, tai jonakin muuna aamuna eräs nainen huomasi, että hänen tekee mielensä seksiä. Hän meni kommuunin komeimpana pitämänsä miehen luo ja kysyi: "Etkö haluaisi hässiä minua takaa ensin pimppiin, sitten peppuun ja lopuksi edestä suuhun?" Mies sanoi: "Tahdon." Niin he tekivät noin, sillä he eivät tienneet, että minä en saa kirjoittaa sodomiaa tälle sivulle. Silloin se toinen mies suuttui. Nimittäin se, joka silloin meni aikaisemmin töihin. Hän kysi:"Miksi tuo saa nussia kaunista naista?" Naiset sanoivat: "Koska hän on komea ja voimakas ja tekee upeaa työtä insinöörien toimistossa."

Yhä useampi nainen halusi harrastaa seksiä, mutta vain sen komean kanssa. Yhä useampi miehistä halusi myös seksiä, mutta vain kauniin naisen kanssa. Heille tuli tarpeita. Niiden myötä heille tuli myös tarpeiden ristiriitoja. He huusivat toisilleen. He löivät toisiaan. He kiskoivat toisiaan hiuksista. They pulled each other's legs. Saadakseen seksiä he kusivat toisiaan silmään. He jättivät vessanpytyn kannen ylös. Tai alas. He sylkivät kanssakommunistinsa hammasharjaan. Joku masentui ja viilsi käsivarttaan leipäveitsellä. En tahdo kertoa, kenen valmistamalla. Leipäveitsenvalmistusyhtiö voisi haastaa minut oikeuteen. Sitä en tahdo yhden blogikirjoituksen vuoksi.

Yhtenä aamuna kaikkein rumin mies sanoi: "Nyt minä lähden pois. Enkä palaa." "Hyvä," sanoivat muut, "Et kuulu tänne enää." Nyt olen täsmällisempi. Heidän hienot puheensa olivat yksinkertaistuneet. Puhuessaan he sijoittivat lainausmerkkejä miten sattuu. He unohtelivat hienojen sanojen merkityksiä. Anaaliseksistä tuli annaaliseksiä. Ja se on harmillista. Vuotuinen seksi on vähäistä heidän mielestään. Myöskin he käyttivät huonoja kielenkäyttötapoja, kiroilivat ja sanoivat, että enään. Hyi heitä.

He kyllästyivät kaikkeen tähän. Niinpä he päättivät lopettaa kommuunin. He pakkasivat vähäisen mukanaan tuomansa omaisuuden rinkkoihin. Rinkat he nostivat tanhualle. Sitten he valelivat kaikkiin nurkkiin ja lattioille ja kellariin bensiiniä. Niin he tekivät myös saunalle. Lopuksi komein mies raapaisi tulitikun ja sytytti kaiken palamaan. He käänsivät selkänsä kommuunin tulipalolle. Kaikki lähtivät pois. Vain se komea mies jäi. Ennen kuin virkavalta tuli, hän katseli tulipaloa ja veti käteen.

Karmeaa, eikö totta? No mitäs luit!

Ei kommentteja: