sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Järjestökoordinaattori

ted Hakemus 30.2.2011
Netti
11111 Paikkakunta

Järjestö
Iso Pomo
PL 1
00001 Stadi


Viitaten säälittävään ilmoitustekstiinne työvoimabyrokraatin nettisivuilla


JÄRJESTÖKOORDINAATTORI


Helvetin paskiaiset! Ottakaa minut duuniin! Teiltähän lähtee vanha väki kävelemään ja toimintanne on kurjassa jamassa. Järjestönne jäsenmäärä on laskussa, koska ette tajua, että kakaroita ei kiinnosta metsissä tai kentän laidalla paleleminen. Minä tulen ja näytän teille, miten homma hoidetaan.

Minulla on auktoriteettia. Olen pelastanut viisi muutakin järjestöä. Ja olen työskennellyt myös koulussa, intissä ja firmassa. Ja on minulla yrityskin ollut. Siispä tiedän nämä työelämän jutut.

Selvästi puutun teiltä, koska teillä ei ole ketään, joka osaisi kuunnella ongelmia ja tarjota tehokkaat ratkaisut heti. Osaan puhua, olen komea ja sosiaalisesti lahjakas. Jos joku on eri mieltä minun kanssa, se on väärässä. Tunnen kaikki järjestötoiminnan vaatimukset ja kykenen ne täyttämään. Toimintakertomukset teen hetkessä ja raskaimminkin sotketun kirjanpidon saan hyväksyttävään kuntoon ilman että kukaan joutuu luopumaan lainaamistaan rahoista. Ja tilintarkastajat ovat aina kirjoittaneet ylistyssanoja ja anteneet vastuuvapauden jo ennen kuin ovat tarkastaneet tilit, kirjanpidon ja kuitit. Projektit ovat erityisalaani. Jättäkää ne minun murheikseni, saan säätiöt ja rahastot pumppaamaan rahaa järjestönne toimintaan loputtomasti. Kehittyvien maakuntien kerho on jopa luvannut ottaa markkinakorkoisen kulutusluoton tukeakseen hankettanne yhdistää Helsinki ja Wellington maapallon keskipisteen kautta kulkevalla liikennetunnelilla.

Olen 23-vuotias kaikkien alojen tohtori. Lisäksi olen koneinsinööri, putkimies ja tietoliikenneasentaja. Ja leipurikin olen. Puhun äidinkielinäni suomea, englantia, venäjää ja ruotsia. Lisäksi osaan sujuvasti saksaa, ranskaa, espanjaa, latinaa, eestiä, savoa, närpiötä, japania, mandariinikiinaa ja swahilia. Tunnen tietokoneet kuin omat taskuni ja osaan tarpeen vaatiessa laatia vaikka oman käyttöjärjestelmän.

Töissä olen aina, en valita ylitöistä. Ja matkustaminen minulta sujuu. Voin olla kolmessa paikassa samaan aikaan ja tarvittaessa käytän siirtymiseen ikiomaa suihkuhävittäjää, jonka kulut maksan itse.

Palkkatoivomukseni on 25 eruroa kuukaudessa.

Jos tarvitsette lisätietoja minusta, voitte ottaa yhteyttä Pressaan, puh 011 111 1111

Meillä tänään,

ted

Liitteenä on CV, jonka voitte todeta oikeaksi vertaamalla Helsingin Sanomien minusta kirjoittamiin reportaaseihin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Pelastit päivän, kiitos. Taidankin kopioida tuosta työhakemuksen, jookos ettet vaadi provisiota sitten?

Älymystölle pitäisi perustaa oma löytöeläinkoti. Haluan sinne lepäämään.